Crucea Rosie Filiala Satu Mare

 

Organizeaza de cursuri de calificare in meseriile de Ingrijitor bătrâni - si in meseria de baby-sitter,și cursuri de inițiere în meseria de Infirmieră, diplomele sunt recunoscute atat pe plan national cat si international.

     Cursurile sunt gratuite, cursantilor li se va asigura transportul (abonament), o masă caldă, consiliere psihologica, consiliere si indrumare in vederea incadrarii in munca, dezvoltare personala, subvenții de 200 lei pentru fiecare lună de curs.

      Persoanele care vor putea fii selectate trebuie sa aiba peste 16 ani, studii minim 8 clase, să aibă domiciliul în mediul rural si sa nu aiba loc de munca, doritorii pot fii si someri.

     Toate persoanele care se incadreaza in aceste categorii si doresc sa se inscrie, sunt invitate si asteptate la CRUCEA ROSIE STR.VLAD TEPES NR.3 SAU LA TELEFON 0261-770244 SAU 0723503597.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Anunt ! Cursuri de Calificare . Copyright 2014 Crucea Rosie Romana Filiala Satu Mare
Powered by Joomla 1.7 Templates