Joomla!

    Romanian English French German Hungarian Italian

Actiuni si Programe

How to lose Friends and Alienate people
Curs Infirmiere
Organizam CURS DE CALIFICARE în meseria de INFIRMIER cod COR 5132.2.1
Curs Prim Ajutor
Curs Prim Ajutor
Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului.
Curs Prim Ajutor
Curs Igiena
Crucea Roşie Română Filiala Satu Mare, organizează cursuri pentru însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă.
How to lose Friends and Alienate people
Cautari Persoane
Serviciul cautari persoane este un serviciu special si unic al Crucii Rosii, la nivel international, in domeniul umanitar.
Voluntariat
Voluntariat
Fa si tu ceea ce noi facem de 132 de ani! Alatura-te visului comun al inaintasilor nostri.

Implica-te

Ajuta si TU Crucea Rosie Satu Mare

Email Imprimare PDF

Sample image

“2% pentru Crucea Rosie, un sprijin real pentru oameni aflati in dificultate!  

Prevederea 2% din Codul Fiscal vă permite să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod direct ce se intampla cu impozitele dumneavoastra. Utilizaţi această oportunitate pentru a sprijini eforturile Crucii Roşii Române de a acorda asisteţa umanitară persoanelor cu cel mai înalt grad de vulnerabilitate din ţară! Prin opţiunea dvs, soarta a zeci de oameni aflati în suferinţă ar putea fi mai bună.

Cum se poate direcţiona 2% către Crucea Roşie ? * Daca sunteţi salariat(ă):

  • Completaţi "Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual" (formularul 230), tipariţi-l şi semnaţi-l. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Crucea Roşie Română, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică Crucea Roşie Română ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs. Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare

       Denumire entitate nonprofit: Crucea Roşie Satu Mare

       Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 7266442

       Cont bancar (IBAN): RO78RNCB 0221 0430 4580 0001, BCR  SATU MARE

  • Trimiteţi formularul 230 completat şi semnat de dvs. la administraţia financiară de care aparţineţi,până la data de 15 mai 2014. Puteţi trimite formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să îl depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

* Daca aveti (şi) venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.), aveţi obligaţia legală să depuneţi la administraţia financiară o declaraţie privind veniturile dvs. Pe aceeaşi declaraţie puteţi indica  şi direcţionarea a 2% din impozitul dvs. către Crucea Roşie Satu Mare. Pentru aceasta:

  • Completaţi "Declaratia speciala privind veniturile realizate" (formularul 200 ), tipăriţi-l şi semnaţil. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Crucea Roşie Satu Mare , această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indică Crucea Roşie Satu Mare ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.

Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare: Denumire entitate nonprofit: Crucea Roşie Satu Mare     Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 7266442 Cont bancar (IBAN): RO78RNCB 0221 0430 4580 0001, BCR  SATU MARE

  • Trimiteţi formularul 200 completat şi semnat de dvs. (eventual împreună cu formularul 230, dacă sunteţi şi salariat) la administraţia financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai 2014. Puteţi trimite documentele prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să le depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

Cum voi şti ce s-a realizat din contribuţia mea de 2% direcţionată la Crucea Roşie ? Crucea Roşie Satu Mare vă va informa prin intermediul presei şi a site-ului  www.crucearosie-satumare.ro  asupra programului derulat ca urmare a finanţării 2% la care şi dumneavoastră, doar prin completarea cererii 230,  puteţi  contribui!

Mulţumim celor care au ales Crucea Roşie Satu Mare pentru a direcţiona 2% din impozitul pe venit în anii 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012! Aceste sume au oferit o şansă pentru zeci de persoane aflate în situaţii limită:

  • persoane afectate de inundaţii sau secetă
  • zeci de bătrâni singuri lipsiţi de orice sprijin material au beneficiat de programe de îngrijire la domiciliu şi pachete alimentar 
  • sute de copii proveniţi din familii sărace au primit jucării, rechizite şi alimente
  • şcoli afectate de inundaţii au fost reamenajate şi echipate.

Vă aşteptăm şi anul acesta să ne fiţi alături în campania 2%! Nu vă costă nimic să readuceţi zâmbetul pe chipul celor lipsiţi de speranţă! Direcţionaţi până la 15 mai 2014, Crucii Roşii Satu Mare,  2% din impozitul achitat deja statului pentru anul trecut!

 

 
Acum va aflati pe pagina: Home Content + Right Col